T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
UŞAK / MERKEZ - Karakuyu Ortaokulu

Tarihçe

Karakuyu İlkokulu'nda eğitim öğretim faaliyetleri ilk defa 1932 yılında başlamıştır 1979 yılında Ortaokulu da açılan okulumuz 1997 yılında ilköğretim okulu olarak yeni binasında 8 yıllık eğitime geçmiştir 2013-2014 öğretim yılı itibarı ile de aynı bina içerisinde Karakuyu lkokulu ve Ortaokul olarak eğitim vermektedir. Zorunlu hizmet bölgesi kapsamındadır.

Köyümüz Uşak il merkezine 32 km uzaklıktadır. Görevli personel Uşak ilinde ikamet etmektedir. Okulumuz taşıma merkezli olup çevresindeki yakın köy ve mahallelerden taşımalı eğitim yapmaktadir Mahalle ve köyler Üç Kuyular Köyü ve bağlı bulunan mahalleler Karaköse, Köprübaşı ve bağlı olan mahalleler Buğdaylı ve Bozlar köyü ile bağlı olan mahalleler ile Akbulak Köyüne bağlı olan mahallelerden taşıma yapmaktadır.

Okulumuz ana bina ve ek bina olmak üzere 2 binadan oluşmaktadır. Ana binada da 1-8 ara sınıflar idarı odalar bilgisayar sınıfı, fen laboratuvar, hizmetli odası, arşiv ve tuvaletler bulunmaktadır: Ek bina da ana sınıfı ile yemekhane yer almaktadır. Okulumuzda her şubeden birer tane yer almaktadır.

Okulumuz  19 personel ile devam etmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 10:17 - Görüntülenme: 78
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Okul, tarihçe,