UŞAK / MERKEZ - Karakuyu Ortaokulu

(0__) ___-____
KARAKUYU KÖYÜMERKEZ UŞAK
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Örgün Eğitim
Ulaşım
Uşak ilinden İzmir istikametine doğru 15 km gidilir. Organize sanayi bölgesine yaklaşırken, sağa doğru Gediz İlçesi istikametine dönülür.8 km sonra petrol ofisine varmadan sol tarafa, Karakuyu Köyü istikametine dönülür. 4 km sonra Akbulak Köyü girişinden sola Karakuyu Köyü istikametine dönülür.
31 Km